BallinaKosovë

Fotografi Liridon Bytyqi kryeson në mesin e 80 finalistëve në Organizatën Botërore të Meteorologjisë!

Konkursi shumë i vlerësuar i kalendarit të WMO-së (Organizata Botërore e Meteorologjisë) ka tërhequr aplikime rekord, me më shumë se 1500 njerëz nga e gjithë bota – dhe nga një gamë e madhe vendesh si kurrë më parë.

Përzgjedhja e fotografive, shumë prej tyre të mahnitshme – është ngushtuar në 80 finalist. Të gjitha ato demonstrojnë bukurinë dhe fuqinë e motit tonë, nevojën për të mbrojtur dhe ruajtur burimet tona ujore dhe ndikimet e ndryshimeve klimatike dhe mjedisore.

Në këtë garë është edhe fotografi Liridon Bytyqi nga Kosova, shqiptari i vetëm i përzgjedhur në mesin e 80 finalistëve, ku prej këtyre do të zgjedhen vetëm 13 fitues.

Platforma jonë “Meteo Kosova“, ka qenë e para që ka shprehur dëshirën të ndihmojë Liridonin në këtë garë, duke i dhënë një shtytje të fortë sa i përket shpërdarjeve dhe pëlqimeve.

Momentalisht, Liridoni po kryeson në mesin e 80 finalistëve, me mbi 6.000 pëlqime në facebook.

Në mënyrë që Liridoni të zgjedhet fitues, pse jo edhe i pari në rang botëror, ka edhe një kërkesë për të gjithë ju të dashur lexues, me ç’rast kërkon nga ju që të klikoni brenda fotografisë dhe ta pëlqeni foton e tij në facebook, instagram dhe flickr si më poshtë:

5579

Juria e WMO-së (e cila përbëhet nga fotograf, meteorolog, shkencëtar dhe ekspert të komunikimit) do të marrë vendimin përfundimtar për 13 fotot bazuar në një kombinim të votave tuaja, aftësive teknike dhe artistike, si dhe ekuilibrit gjeografik.

Fotografitë fituese do të shfaqen në kalendarin e WMO-së 2023 dhe do të shfaqen në kanalet dhe uebsajtin e mediave sociale të WMO-së, duke u shfaqur në festën zyrtare të Ditës Botërore të Meteorologjisë 2023, si dhe në materiale të tjera informuese.

Kombet e Bashkuara i shfaqin rregullisht këto foto në produktet e tyre të komunikimit, në internet dhe në mediat sociale.

Votimi mbyllet më 25 Tetor, 2022. /MeteoKosova/

Related Articles

Back to top button
sqAlbanian
Close

Adblock Detected

Ju lutemi te fikni Ad Blocker!